THC Hash

THCB

THCB mรก podobnรบ chemickรบ ลกtruktรบru ako THC, ale obsahuje dlhลกรญ boฤnรฝ reลฅazec, ฤo mรดลพe ovplyvลˆovaลฅ jeho รบฤinky. Predbeลพnรฉ vรฝskumy naznaฤujรบ, ลพe THCB mรดลพe maลฅ silnejลกie psychoaktรญvne รบฤinky neลพ THC, priฤom poskytuje intenzรญvny zรกลพitok z relaxรกcie a pohody. THCB je stรกle predmetom vedeckรฉho skรบmania pre jeho potenciรกlne terapeutickรฉ prรญnosy.

THCJD

THCJD mรก jedineฤnรบ chemickรบ ลกtruktรบru, ktorรก zahล•ลˆa dlhลกรญ boฤnรฝ reลฅazec. Tento rozdiel mรดลพe ovplyvลˆovaลฅ jeho รบฤinky, ktorรฉ sรบ ฤasto intenzรญvnejลกie a dlhotrvajรบcejลกie v porovnanรญ s THC. THCJD ponรบka novรฝ a silnรฝ zรกลพitok z relaxรกcie a pohody, priฤom jeho potenciรกlne terapeutickรฉ prรญnosy sรบ predmetom prebiehajรบceho vรฝskumu.

THCPO

THCPO mรก jedineฤnรบ ลกtruktรบru, ktorรก zahล•ลˆa pridanie fosfรกtovรฉho esteru k molekule THC. Tento chemickรฝ rozdiel zvyลกuje jeho lipofilnosลฅ a zlepลกuje schopnosลฅ prekonaลฅ biologickรฉ bariรฉry, ako je krvno-mozgovรก bariรฉra. Vรฝsledkom je silnejลกรญ a dlhotrvajรบcejลกรญ รบฤinok, ฤo poskytuje intenzรญvny zรกลพitok z relaxรกcie a pohody. THCPO je stรกle predmetom vรฝskumu pre svoje potenciรกlne terapeutickรฉ prรญnosy.

NajpredรกvanejลกieO
Najlepลกie hodnotenรฉO
ZฤพavyO
Updating…
  • No products in the cart.