RAW Papers Connoisseur King Size papieriky s filtrami, 110 mm, 24 ks v krabici

Original price was: 48.76€.Current price is: 36.55€.

Ideรกlna voฤพba pre zรกkaznรญkov, ktorรญ uprednostลˆujรบ dlhลกie spaฤพovanie alebo si radi balia vlastnรฉ ลกiลกky.

Out of stock

Porovnaลฅ

RAW Classic Connoisseur Kingsize Slim je komplexnรฉ rieลกenie, ktorรฉ je elegantne zabalenรฉ s elastickรฝm pรกsom RAW, ktorรฝ drลพรญ vลกetko pohromade pre ฤพahkรบ prenosnosลฅ a maximรกlnu organizรกciu.

V spoloฤnosti RAW zostali vernรญ svojim koreลˆom a vyrรกbajรบ tento nerafinovanรฝ rastlinnรฝ papier s prรญrodnou gumou zo stromovej miazgy pre zรกลพitok, ktorรฝ je skutoฤne opRAWd. Papier RAW je vyrobenรฝ z organickรฝch rastlรญn a rastlinnรฉho ลกkrobu.

Papiere RAW obsahujรบ dokonalรบ zmes prirodzene nebielenรฝch rastlinnรฝch vlรกkien a sรบ zakonฤenรฉ รบplne prรญrodnรฝm gumovรฝm povlakom, ktorรฝ zodpovedรก rรฝchlosti horenia papiera. Kaลพdรฝ hรกrok prirodzene drลพรญ pohromade vฤaka vysokรฉmu obsahu vlรกkien a potom je dokonale tlakovo potlaฤenรฝ naลกou patentovanou potlaฤou Criss-Cross, ktorรก pomรกha predchรกdzaลฅ krvรกcaniu a zachovรกva najhladลกie vypรกlenie.
Vyrobenรฉ z prirodzene nerafinovanรฝch rastlรญn

RAW Papers pouลพรญvajรบ ฤistรฝ prรญrodnรฝ agรกtovรฝ kauฤuk, ktorรฝ sa zรญskava udrลพateฤพnรฝm spรดsobom v oblasti Etiรณpie a Senegalu. Akรกciovรก ลพivica sa zbiera zo stromov podobnรฝm spรดsobom ako javorovรฝ sirup, potom sa filtruje a pasterizuje pred nanesenรญm na nรกลก papier. Papier RAW je vyrobenรฝ z prรญrodnรฝch rastlรญn bez horฤพavรฝch prรญsad.
Pri vรฝrobe sa nepouลพรญvajรบ ลพiadne geneticky modifikovanรฉ organizmy ani ลพivoฤรญลกne produkty, ฤistรก organickรก guma RAW je vhodnรก pre vegรกnov a je prรญrodnรก.

RAW Papers obsahuje ABSOLรšTNE ลฝIADNE PRรDAVKY LIKVIDU, FAREBNรCH LรTOK, GALAKTOMANNรCH DERIVรTOV ALEBO PRรSAD NA PรLENIE!!! Tieto neprรญjemnรฉ chemikรกlie mรดลพu ovplyvniลฅ chuลฅ dymu.

  • ล peciรกlny vodoznak Criss-Cross
  • ลฝiadne geneticky modifikovanรฉ organizmy
  • Bez chlรณru alebo bielidla
  • Vegรกnsky priateฤพskรฝ produkt
  • Bez pridanej kriedy alebo farbรญv

32 listov + 32 tipov na balenie
krabica obsahuje 24 balenรญ = 768 listov + tipy
Dฤบลพka 110 mm

 

V sรบlade s ยง 6 zรกkona ฤ. 65/2017 Z. z. je predรกvajรบci pri online predaji fajฤiarskych pomรดcok a elektronickรฝch cigariet povinnรฝ overiลฅ, ฤi kupujรบci nemรก menej ako 18 rokov.

Pri predaji (v obchode / prostrednรญctvom donรกลกkovej sluลพby / na inom vรฝdajnom mieste) predรกvajรบci overรญ, ฤi kupujรบci nemรก 18 rokov.

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Updating…
  • No products in the cart.